Back to Vacancies

Job Details

Location: Aarhus, Denmark

Unity Studios ApS søger en fuldtidspraktikant til vores udviklingsteam i Århus.

Vil du være med til at udvikle innovative løsninger indenfor AR, VR og interaktive installationer; brænder du for komplekse digitale løsninger og besidder du evner indenfor Unity-programmering, så kan du være lige noget for os.

Vi leder efter en ambitiøs og dygtig udvikler, der vil afprøve sin viden og færdigheder i tæt samarbejde med vores øvrige team.

Som praktikant hos Unity Studios bliver du fra dag ét en vigtig del af vores team. Som praktikant bliver du involveret i vores eksisterende projekter, får sparring på dit arbejde og mange muligheder for faglig udfoldelse. Du vil få indsigt i vores eksisterende projekter og tiltag, og du får naturligvis solid støtte i hele perioden. Vi har et uformelt miljø, hvor udfordrende arbejdsopgaver og nørdet kollegialhumor er en del af hverdagen.

Vi forventer at:

  • Du læser medialogi, datalogi eller til it-ingeniør
  • Du er en af de bedste på din årgang
  • Du ser muligheder i udfordringer og har masser af personligt drive

Dine kvalifikationer:

  • Du er vant til at arbejde i Unity3D
  • Du har kendskab til C#
  • Du vil gerne lære mere om programmering og implementering af datastrukturer i C#, JavaScript m.fl.
  • Du ser kritik af dit arbejde, som en del af en iterativ proces
  • Du er systematisk og at kan lide at eksperimentere med nye teknologier

Om os:

Unity Studios er en virksomhed med 20 kreative medarbejdere, der udvikler VR/AR/MR og interaktive 3D applikationer til det internationale marked. Vi skaber højkvalitetsprodukter til professionelle og kvalitetsbeviste kunder. Læs om vores produktioner på www.unity-studios.com/de.

Der vil eventuelt være mulighed for studiejob efter endt praktikforløb.

Send en motiveret ansøgning, dit cv og nyeste eksamensbevis til jobs@unity-studios.com mrk.: Developer-praktikant. Eller ring og tag en snak med Executive Assistant Catharina Arlander om detaljerne i praktikforløbet på tlf.  86 17 18 33

Startdato: Efterår 2018.

Samtaler afholdes løbende.

Back to Vacancies