Back to Vacancies

Job Details

Location: København, Denmark

B2B Account Manager 

Unity Studios – København  

Har du kendskab til teknologisalg, og tænker du ud af boksen for at nå dine salgsmål? Og er din energi tilmed lige så smittende, som den store vækst, vi oplever?

”Du bliver primus motor på at drive salget af vores nyudviklede B2B-SaaS-platform, Synergy. Så hvis du synes, at visuelle softwareteknologier er fremtiden, og relationssalg motiverer dig, er du landet det helt rigtige sted,” fortæller CEO og partner Mads Troelsgaard.  

Velkommen indenfor

Unity Studios er en af de førende danske IT-scaleups inden for udvikling, salg og drift af Virtual-, Augmented– og Mixed Reality software med hovedkontor i Aarhus. Her udvikler vi blandt andet 3D-baserede løsninger inden for Augment og Virtual Reality for både danske og internationale kunder. Du skal være medvirkende til at starte vores nye kontor i København og bliver endvidere en del af vores eksisterende Account Management Team.  

Redefinér processerne og få vores produkt på verdenskortet

Du får naturligvis grundig oplæring i vores nye produkt og de salgsprocesser, vi benytter. Men vi hører hellere end gerne dine gode idéer til nye metoder, som vi kan anvende i salgsarbejdet. Metoder, som du ved, vil virke. Sådan er du med til at sikre, at vi vækster forretningen ved at opdyrke nye kunder og områder.  

Derfor er du i høj grad også med til at opbygge og udvide afdelingen for teknologien og produktet. Dine kunder er hovedsageligt store industrivirksomheder indenfor produktion, pharma, food, equipment og engineering i Skandinavien – og på sigt i Nordeuropa.  

Du styrer salgsprocessen fra A-Z i en hverdag med fart på

Her driver du altså salgsprocessen fra start til slut, når du booker og deltager i demomøder med både eksisterende og nye kunder – du har typisk 1-3 kundemøder om dagen primært i Danmark og Sverige. 

Din passionerede interesse for tech og troen på vores produkt brænder igennem, når du viser vores platform frem for dine kunder. Du plejer og styrker dine kundeforhold løbende, rapporterer din aktivitet i vores CRM-system og udvikler løsninger, som passer til kundens behov. Og til slut forhandler og udarbejder du tilbud, som du sørger for at implementere i samarbejde med vores Customer Succes Management. 

Driv din rolle til noget større

”Din pipeline for udvikling er fuld af muligheder. Så hvis du viser engagement og har lysten til det, er der f.eks. mulighed for ledelsesansvar. For i takt med at vi når vores vækstmål, har vi også brug for flere folk – og det går stærkt i vores branche,” uddyber Mads.  

Et vindende salgstalent, der skaber resultater

Du er den udadvendte type, der besidder et intellekt, som gør dig i stand til at lære digitale produkter og ny teknologi hurtigt. Og du ved, at det er dine overbevisende forhandlingsevner samt evnen til at bevare en struktureret arbejdsstil, der er nøglen til din succes – for du elsker at få ting til at vokse og skabe konkrete resultater.  

Du kan genkende dig selv i følgende:

  • Du har erfaring fra en lignende salgsrolle – du kan derfor skabe salgssucces inden for rådgivende B2B-salg og solution selling 
  • Du har kendskab til teknologisalg – her vil licensbaseret salg (SaaS-løsninger) være en fordel. 
  • Du har en naturlig forståelse for salgspsykologien – og har en tålmodig tilgang til dit arbejde. 
  • Du er den idérige go-getter-type, som gerne deler ud af sine tanker og gode idéer. 
  • Du taler og skriver dansk og engelsk flydende – tysk, norsk og svensk er en fordel, men bestemt ikke et krav. 

Videndeling og sociale kolleger

Du får plads i et ungt team, som ofte afholder fredagsbar, går ud og spiser sammen eller leger med de nyeste gadgets – og meget mere. Og så er videndeling og faglig fordybelse en naturlig del af vores hverdag. Herudover har vi naturligvis fleksible arbejdstider, frokostordning og sundhedsforsikring.

Klar til at gribe denne fede mulighed?

Så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til jobs@unity-studios.com – hellere i dag end i morgen. Vi indkalder til samtaler løbende, men venter naturligvis gerne på det helt rette tech-begejstrede salgstalent.  

Vi glæder os til at høre fra dig! 

 

Om virksomheden 

Unity Studios is a pioneering software development and consultancy company. We create cutting-edge solutions for virtual reality, interactive installations, and augmented & mixed reality for clients and partners worldwide. Learn more about Unity Studios and our product SynergyXR here.  

Back to Vacancies